Τρίτη 6 Μαρτίου 2007

Πρωινό ξύπνημα



Καλημέρα. Η μέρα σήμερα έχει μια, να το πω ευγενικά, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αλλά το αντιπαρέρχομαι με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, καθώς το ζητούμενο, για μένα, δεν είναι πια να έρθει η άνοιξη, αλλά το πότε θα ξεκουμπιστεί να φύγει να ησυχάσει λίγο το ταλαίπωρο κορμάκι και μυαλό μου.

Επίσης χελιδόνια είδε κανείς φέτος;

8 σχόλια:

Alkyoni είπε...

χελιδόνι όντως δεν είδα,αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμη...
να ξεκουμπιστεί;;;
μα...ακόμη δεν ήρθε μωρέ μου :|

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Κεφατη σε βλεπω! Οχι χελιδονια δεν ειδα την ΔΕΗ ειδα χθες και μου εφτσασε
Γιωτα

Mh Xeirotera είπε...

Den ksero pote tha ksekoumpistei h Anoiksh, exo omos pisth sth kiklothimikh diathesh tu mhnos Marth, ektos ki an pige se psixologo ke kalmare opote paso... Cheers!

nyctolouloudo είπε...

είναι λίγο νωρίς για τα χελιδόνια...
και γιατί βρε παιδί μου να ξεκουμπιστεί;
εμείς ακόμα δεν είδαμε ούτε ζουμπούλι!
άσε που περιμένουμε πως και πως να βγουν οι παπαρούνες για να φτιάξουμε .....βοτάνι!

Mh Xeirotera είπε...

Kalhmera :)

Alkyoni είπε...

τί βοτάνι θες να φτιάξεις βρε πρωθιέρεια του βουντού μεθυσμενάκι;;
πάω να κρεμάσω σκόρδα στο μπλογκ μου
+++++++++++
:)

just me είπε...

Πριν ξεκουμπιαστεί βαθύτατα προσβεβλημένη η άνοιξη, πολλές ανοιξιάτικες καλημέρες!

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Καλημέρα. Παιδιά εγώ αυτό της υποβολής δεν το αντέχω άλλο. Δεν με νοιάζει γιατί έγινε, αλλά φέτος έγινε. Εδώ και έξη μήνες η άνοιξη ήρθε και δεν λέει να φύγει. Οι λόγοι (μόλυνση περιβάλλοντος κ.λ.π.) δεν αλλάζουν το γεγονός.
Εδώ που τα λέμε οι ενδιάμεσες εποχές δεν ήταν το καλύτερο μου και παίζει και αυτό ένα ρόλο. Και τώρα ντε και καλά επειδή ήρθε ο Μάρτης, με φρικάρει η ιδέα ότι ελέω ημερολογίου έχει και με τους νόμους της φύσης τρεις μήνες ακόμα διάρκεια. Όχι άλλη άνοιξη. Θέλω καλοκαίρι. ΄Έξη μήνες το περιμένω, έτσι που η παρατεταμένη άνοιξη ξεγελάει τις αισθήσεις μου που μένουν με την αναμονή και την άνοιξη καπέλλο.
Εντάξει το παραδέχομαι, έχω έναν τεράστιο όγκο ασιδέρωτων και έχω φρικάρει, αλλά με τέτοιο καιρό ξέρετε με τι ρυθμό αλλάζουν ρούχα τα σκασμένα; Τι άλλο θα αντέξει μια μάνα πια.
Μεθυσμένα χρώματα, στείλε διεύθυνση και θα σου στείλω ότι ανοιξιάτικο φυτό θες για την παρασκευή βοτάνων. Εδώ οι παπαρούνες έχουν αρχίσει να ξεπεταλλιάζονται πια. (πεταλούδα άλογα ένα πράγμα)