Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2006

Δωράκι


Για just me: Εαν το καπέλλο δεν βοηθήσει δοκίμασε να ακούσεις και αυτό. Στην ανάγκη χρησιμοποίησε και τα δύο. Μην ξεχάσεις τα ακουστικά κάτω απο το καπέλλο!



9 σχόλια:

just me είπε...

Κυρία Νεράιδα, με κακομαθαίνετε!
Thanks so much!

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Αυτό της μεγαλοψυχίας αποτελεί το πρώτο μάθημα στη σχολή νεραϊδών όπου φοίτησα. Το κακό είναι ότι δεν πήρα πτυχίο και η άμαξα σε εμένα παραμένει κολοκύθα, όσο για τα γοβάκια μέχρι μπότες ιππασίας πάω! Είμαι μια νεράιδα πεπερασμένων δυνατοτήτων, αλλά κάνω πολύ ωραίο τσήζ κέικ.

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Υ.Γ. Με το τυρί αφράτο σαν φρέσκια χιονονυφάδα (για τη Ραλλού το λέω αυτό που με καταλαβαίνει).

Κασσιανός είπε...

Δεν έπρεπε να πατήσω το play..
Αφού το ξέρω.. Αφού με ξέρω..
Δεν έπρεπε να πατήσω το play..

Α ρε Νερίνα τι μου έκανες

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Κασσιανέ σου ορκίζομαι το έκανα μόνο εξαιτίας αυτής της ηλίθιας παρόρμησης με την οποία εμβολιαζόμαστε όλες οι υποψήφιοες νεράιδες, με το που μπαίνουμε στη σχολή, μόλις δούμε θλιμμένο comment σε blog να ρίχνουμε αστερόσκονη και στη συγκεκριμένη περίπτωση με μουσική υπόκρουση Van Morisson κατακέφαλα στον δυστυχή μπας και συνέλθει. Είναι σαν εσένα με το play. Δεν μπορώ να το ελέγξω.
Να σου ρίξω και εσένα στο δόξα πατρί ή σε έχω ήδη αποτελειώσει;

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Σ' αποτελείωσα; Ούπς!!!!

Κασσιανός είπε...

Για να με αποτελειώσεις εντελώς πες σε παρακαλω πολύ στον τεχνοφρίκ καλό σου να μου στείλει με e mail τις οδηγίες για να ανεβάζω και βιντεάκια από το youtube!
Εκτός αν ξέρεις εσύ!!!

:)

kerasia είπε...

@Κασσιανός
και μόλις σου στείλει το email ξέρεις τι θα κάνεις εσύ :PPP

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Άντε να πέσω στην ανάγκη του τεχνοφρίκ χορηγού, το απόγευμα θα σας απαντήσω. Και αυτό γιατί σήμερα πνίγομαι, αλλιώς σε ένα μήνα θα το είχα βρει μόνη μου, αλλά φαντάζομαι ότι το βιάζεστε.