Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2006

Σχολιασμός της επικαιρότητας


Είπαν: Κάλυψη μόνο κατά 30% των αναγκών σε αντιγριπικά εμβόλια καταγγέλλουν, με κοινή ανακοίνωσή τους, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, με την οποία εκφράζουν και τη διαμαρτυρία τους περί επάρκειας αντιγριπικών εμβολίων στην ελληνική αγορά.
Λέω: Όλα τα είχε η Μαριορή το αντιγριππικό τη μάρανε!
Είπαν: ΕΛΑΦΡΑ διαφοροποίηση σημείωσε το αργό πετρέλαιο, μετά τη χθεσινή του υποχώρηση, καθώς φαίνεται ότι τα αποθέματά του πριν από τον χειμώνα στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη χώρα κατανάλωσης πετρελαίου στον κόσμο, είναι αρκετά.
Λέω: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακκούλι! Καροτάκι κανείς;
Είπαν: Ως αόριστη και απαράδεκτη απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο κ. Στέφανος Τσίπας, γονέα μαθήτριας υπό κατάληψη Λυκείου, ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη και καταχρηστική.
Λέω: Ού γαρ έρχεται μόνον!
Είπαν: Πάντως δεν είναι λίγοι οι μαθητές που δηλώνουν ότι θα παρελάσουν διαδηλώνοντας. Ήδη σε αρκετές περιοχές υπάρχουν σχέδια για «αντί-παρελάσεις» οι οποίες ωστόσο δεν είναι σαφές αν θα υλοποιηθούν.
Λέω: Τι με θωρείς ακίνητος, που τρέχει ο λογισμός σου;
Είπαν: Tο πρώτο αρχαιολογικό μουσείο στον κόσμο που θα διαθέτει δική του αίθουσα εικονικής πραγματικότητας θα είναι το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως, η κατασκευή του οποίου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το 2007.
Λέω: Τι, αυτό που βλέπουμε τόσο καιρό δεν είναι εικονική πραγματικότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: