Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Kαι θα σας δώσουμε τα κεφάλια επάνω στο ταμπλό σας όταν είμαστε έτοιμοι για σας.





"Η νέα έκδοση Blogger εκρήγνυται μεταφορικά με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, από τα μεγάλα πυροβόλα όπλα όπως την έκδοση προτύπων έλξη-και-πτώσης και τις μετα ετικέτες (που είναι τέλεια, επ' ευκαιρία για την ευρετηρίαση των 131 ιστορικών αριθμών μπορεί να είχατε γράψει περίπου), σε λίγες στιλβωτικές ουσίες όπως ένα καλύτερος-σχεδιασμένο ταμπλό ή ότι δεν πρέπει πλέον να λύσετε μια επαλήθευση CAPTCHA λέξης για να ταχυδρομήσετε ένα σχόλιο στο blog σας. Είμαστε συγκινημένοι για τη νέα έκδοση Blogger, και τα δύο για ποιος μπορεί να κάνει τώρα (που περιλαμβάνει επίσης τον έλεγχο πρόσβασης για τα blogs και τους καλύτερους τομείς εισαγωγής για τις μετα ημερομηνίες) και τι θα προσθέσουμε σε την στο μέλλον, τώρα που έχουμε μια νέα, σταθερή, ισχυρή υποδομή για να εργαστούμε με. Γινόμαστε με «βήτα,» αλλά είμαστε μακριά από καμένος με το νέο Blogger. Θα πάρει ακόμα λίγο περισσότερο χρόνο μετάβασης να κινηθεί ο καθένας από την παλαιά έκδοση προς τη νέα, έτσι για τώρα ρωτάμε στην αρχική σελίδα μας που η έκδοση Blogger εσείς χρησιμοποιεί. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το βήτα, είτε επειδή μεταστρέψατε ή επειδή δημιουργήσατε τον απολογισμό σας μετά από τις 10 Νοεμβρίου 2006, χτυπήστε «νέο Blogger» και το σημάδι μέσα με τον απολογισμό Google σας. Εάν δεν έχετε μεταστρέψει ακόμα, χτυπήστε «παλαιό Blogger» και χρησιμοποιήστε τον ίδιο απολογισμό Blogger που έχετε χρησιμοποιήσει πάντα, ή - και αυτό είναι η καλύτερη επιλογή - χτυπήστε «το διακόπτη τώρα» button*. Αφότου υπογράφετε μέσα με ή σημάδι επάνω για έναν απολογισμό Google (ελεύθερο!), θα μεταπηδήσετε στο νέο Blogger, το οποίο είναι και reassuringly το ίδιο (τα blogs σας θα κρατήσουν το ίδιο URLs, και τα πρότυπα και το σχεδιάγραμμά σας θα είναι τα ίδια επίσης) και σημαντικά καλύτερα (δείτε επάνω από τη δειγματοληψία των νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των συγκρίσεων σε ένα δεσποτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιστημονικής φαντασίας). Τέλος, κραυγές έξω σε όλους τους ανθρώπους και ομάδες που έχουν καταστήσει αυτό πιθανό το νέο Blogger είναι η κοινή προσπάθεια της εφαρμοσμένης μηχανικής, του QA, της υποστήριξης, της διαχείρισης, του προϊόντος, του μάρκετινγκ, των δημόσιων σχέσεων, της υποδομής, [η μουσική πρήζεται] του σχεδίου, των συνεργατών, των πελατών, των χρηστών, των χάκερ, Blog*Stars, των γατών, των σκυλιών, των κουναβιών, και το καθένα και όλων των άλλων που βοήθησε, βοηθημένος, ή επιτρεμμένος. Σας ευχαριστούμε! * = Ενημερώστε, 12/20: Εάν δεν βλέπετε το «διακόπτη τώρα» κουμπώστε στην αρχική σελίδα, είναι επειδή ένας τόνος των ανθρώπων μεταπηδά ήδη στο νέο Blogger, και αφήνουμε μόνο τόσο πολύ τρέξιμο προκειμένου να δώσουμε ταυτόχρονα σε το καθένα μια καλή εμπειρία. Ακριβώς σύνδεση σε παλαιό Blogger για τώρα, και θα σας δώσουμε τα κεφάλια επάνω στο ταμπλό σας όταν είμαστε έτοιμοι για σας".




πηγή: Blogger (μετάφραση κατά systran)


Μετά από αυτό το κείμενο, εγώ να αλλάξω το blog μου ή να περιμένω να αγοράσω κουνάβι; (γάτο έχω δικό μου και σκύλο πήρα δανεικό από τη κουνιάδα μου). Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως έχει κρατήσει κανείς το κουνάβι του; Εννοώ από όσους προχώρησαν στην μετατροπή από το παλιό στον καινούργιο blogger; Όσο και να ‘ναι το κουνάβι δεν ήταν μέσα στα άμεσα σχέδια της οικογένειας και έχουμε και μια άποψη περί αιχμαλωσίας κάποιων ειδών, ενώ εάν κάποιος δεν το χρειάζεται πια μπορεί να μας το παραχωρήσει και εμείς υποσχόμεθα ότι θα κάνουμε το ίδιο με όποιον το ζητήσει και στο τέλος ως καλοί «πράσινοι» (όχι λόγω πολιτικών και οικολογικών πεποιθήσεων, αλλά από το κακό μας) θα το επιτρέψουμε εκεί που ανήκει, που εάν με ρωτήσετε δεν ξέρω ακριβώς και εάν ήταν να το κάνω τα παλιά τα χρόνια που ήμουνα λίγο……..θα έλεγα να το στείλουμε στα στούντιο του Ντίσνεϊ, γιατί μόνο σε κινούμενα του είχα δει κουνάβια, τα οποία τώρα που το καλοσκέφτομαι βρωμάνε κιόλας, για αυτό θα εκτιμούσα μαζί με το κουνάβι να υπάρξουν και οι απαραίτητες οδηγίες χρήσης του, που αφορούν στην όσο το δυνατότερο ανώδυνη παρουσία του στη ζωή μας, αλλά και τη δική μας στη δική του.

Με λίγα λόγια και για να μην μας δώσουν τα κεφάλια μας στο ταμπλό, για να μην πρήζεται η μουσική που εσείς θα ακούτε, για να μην χρειαστεί να γίνουμε σαν το μικρό Καϊλα στις ελληνικές ταινίες (αναφέρομαι στο σημείο του κειμένου σχετικά με στιλβωτικές ουσίες) , για να μην καούμε και σας κουφάνουν και οι κραυγές μας, καμιά καλύτερη ιδέα απο αυτήν του παραπάνω κειμένου έχει κανείς; Επειδή εγώ έχω και αυτό του να αλλάζω τη πίστη στα πάντα γύρω μου μεταφορικά και κυριολεκτικά για βοηθήστε να ξαναβρώ η γυναίκα τα ίσα μου.

Αλλιώς στείλτε το κουνάβι αμέσως!!!!!!

9 σχόλια:

Φοινιξ είπε...

Και τώρα που δεν είναι έτοιμη ακόμη?

Πάντως τον αποκεφαλισμό δεν τον γλιτώνουμε.

Καλή χρονιά.

just me είπε...

Κορόιδευε εσύ, εγώ με αυτό το "τα κεφάλια επάνω στο ταμπλό σας" ανατρίχιασα: τι με περιμένει άραγε που αντιστέκομαι ακόμη να "μεταστρέψω"; Σκοτσέζικο ντουζ, το μαρτύριο της σταγόνας, φάλαγγα ή να ετοιμάζω σιγά σιγά ένα ποστ με τη διαθήκη μου;
Beta και τα μυαλά στα κάγκελα!

(Γι' αυτό σε χάσαμε, the last couple of days, σε κρατούσε αιχμάλωτη ο Blogger για να "μεταστρέψεις" ή έκανες εντατικές ασκήσεις μετάφρασης για να δώσεις interview στον Systran;)
Μουτς!

dodo είπε...

Κουνάβι... Κουνάβι... Θα ανέβω στο πατάρι να κοιτάξω, όχι απόψε, όμως, είναι σκοτεινά.
Στο μεταξύ, ας κρατάω κι ένα κεφάλι ΚΑΤΩ από το ταμπλό, να βρίσκεται, δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται...

ioeu είπε...

Καλή Χρονιά!
Γαλήνια...

Ανώνυμος είπε...

εδω κουναβι εκει κουναβι που ειναι το κουναβι?
Γιωτα

kerasia είπε...

Ωστε αυτά έκανες όσο έλειπες...

Πολύ πάνω- πραγματικό κείμενο!

Mh Xeirotera είπε...

Ton xalva (ths katsarolas) ton ftiaxno poly apla: simigdali, liga kavourdismena amidgala ke fysika to siropi (oxi poly gliko). H vedouina thelei, ameti muxameti, na me pisei na ton kano pio periploko, na vazo karidia, na vazo kanella mesa sto simigdali (oxi- thn vazo sto siropi!) ke genika na ton "eksixroniso". E oxi lipon, esti ton kano dioti etsi m' aresei! Ama pia... Se exo voithisei; Ego pantos mia ektonosh thn viosa (aman pia m'auto to rhma).

nyctolouloudo είπε...

το κουνάβι θα σου φάει τα καλώδια...
εγώ έτρεξα και αγόρασα πλοίο...και ήρθα στα ίσα μου! ούτε οι φωτογραφίες κολλάνε πια!!

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Για Φοίνιξ: Καλή σου χρονιά, η επιλογή ως "Φοίνιξ" τελικά αποδεικνύεται σοφή.
Για just me: Ματς μουτς.
Για dodos: Η πρόθεση είναι που μετράει. Επίσης σοφή η κίνηση με τη τοποθέτηση κεφαλιού κάτω απο το ταμπλώ, φαντάζομαι ότι για αυτό τη πάτησε και ο Ιωάννης ο Πρόδρομος.
Για ioeu: Καλή σας χρονιά. Μακάρια.
Για Γιώτα: Εγώ πάντως δε το πήρα.
Για Κερασιά: Μου αρέσει η συνέπεια σου στα ραντεβού.
Για mhxeirotera: Οι συμβουλές βάλσαμο στη μπαρουτοκαπνισμένη μου οθόνη.
Για μεθυσμένα χρώματα: Στείλε το πλοίο ααμέσως.
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ: ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΌ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΤΗΟΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!