Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2007

Παγωμένη στο χρόνο


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kal?

Mh Xeirotera είπε...

opoios agapaei pedevei... elege h giagia mu. Tora gia tus amerikanous den ksero ti na po, pantos den exo katharh thesh.
Su metavivazo aplos ena filosofiko erotima pu thetei o kraounakis sto teleuteo tu cd (pu pezei tora sto cd player), otan ola teliosun, ti ginete h agaph pu isxie metaksi 2 anthropon; Gia ta somata ligo poly kserume, gia tis psixes exume akusei diafora, h agaph omos;;; "Pu paei tosh agaph meta" ena eromima pu epese epano mu san keravnos (oxi en ethria, eutixos).

Ανώνυμος είπε...

Eiναι οι δυο τροποι που ανεφερε η Κερασια. Η φροντιδα και το βασανηστηριο ειναι αντιστροφο σε τετοιες καταστασεις ομως.Εκειστο αρθρο και οι δυο πλευρες πονανε και οι δυο πλευρες χρειαζονται φροντιδα.Αγαπη διχως ορια θα λεγα
Γιωτα

αμμος είπε...

Σε μια παλιότερη σχέση μου, στα χωρίσματα, είχα πει στην κοπέλα ότι δε θέλω να διαλέξω ανάμεσα στον πνιγμό και την ασφυξία, τα βασανιστήρια της αγάπης ή την πλήρη απουσία της. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και μου τυχαίνει μια το ένα μια το άλλο.
Πάντως για τη συγκεκριμένη ιστορία με τους Αμερικάνους γονείς θα ήμουν πιο επιφυλακτικός. Με τρομάζει η δυνατότητα της τεχνολογίας μας να παρεμβαίνει τόσο πολύ στο ανθρώπινο σώμα, από την άλλη μου φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον αυτό ήταν το καλύτερο για την ποιότητα ζωής του παιδιού.
Δεν είμαι πάντως πατέρας, οπότε έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ξέρω.

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο

just me είπε...

Συγκλονιστικό, όντως.
Σε θεωρητικό επίπεδο, θα μπορούσα να πω _λίγο επιπόλαια πάντα_ πως βάσει της εμπειρίας του κόσμου που έχουμε λίγο πολύ αποκομίσει έως τώρα, η χρήση της ευγονικής (και όχι αυτή καθεαυτή η επιστημονική έρευνα) είναι εκ προοιμίου ύποπτη και άρα καταδικαστέα. Αλλά για τη συγκεκριμένη, και κάθε παρόμοια, περίπτωση το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια είναι: ευτυχώς που «με φύλαξε η μοίρα» από το να βρεθώ στη θέση των γονιών της Άσλι.
Συγκλονιστικό, έτσι κι αλλιώς!

ralou είπε...

Μια γρήγορη Κυριακάτικη Καλησπέρα προλαβαίμω τώρα. Το άρθρο όμως το διάβασα και σε πρώτη ανάγνωση μάλλον με επεισε για την αναγαιότητα.
Θα κοιμηθώ με αυτή την σκέψη και θα επανέλθω αύριο.

ralou είπε...

Που είσαστε μανδαμ;
Γιατί χαθήκατε;
Ουτε καλημέρες δενβλέπω εδω και μέρες.

Καλά! Δεν θα γίνω και αστυφύλακας στο πληκτρολόγιο σου.
Με το πάσο σου.

Καλησπερα!

Mh Xeirotera είπε...

Na zhseis Nerina ke xronia polla, megalh na gineis me aspra mallia (kala, den einai ki aparetita), pantou na skorpizeis ths gnoshs to fos, ke oloi na lene "Na mia sofos!"

Na ta ekatostiseis! Kathe kalo efxome :)

αμμος είπε...

Χαθήκατε αγαπητή (ή μήπως εγώ είχα καλομάθει στα συχνά ποστ;)

Προϋποθέτοντας ότι ο "μη χειρότερα" δεν έπαθε παράκρουση, αλλά έχεις πράγματι γενέθλια, να σου ευχηθώ κι εγώ

Χιλιόχρονη, πάντα ευτυχισμένη και δημιουργική!

Ανώνυμος είπε...

oxi εχει γενεθλια σημερα. Νερινα χρονια πολλα και καλα Οι νεραιδες να σου φερουν οτι επιθυμεις.Και να σου δινουν εμπνευσεις πολλες εμπνευσεις να μας καλημεριζεις και να μας ταξιδευης
Γιωτα

kerasia είπε...

Πως το ξέρετε ότι σήμερα έχει γενέθλια;
Δεν προχωρώ σε ευχές αν δεν δω ποστ σχετικό με αποδεικτικό υλικό.

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Εγώ και το φορητό μου τα έχουμε φτύσει και ο επιτραπέζιος που λέγαμε δεν με εμπνέει. Ευχαριστώ για το νοιάσιμο και τις ευχές, μόλις αναρρώσω θα προχωρήσω σε αναλυτικά καταγραφή της φρικτής καθημερινότητας που περνώ μακριά σας και μακριά του (για το φορητό μου μιλάω). Επίσης ναι έχω γενέθλια σήμερα, το ομολογώ και δεν το αντιπαρέρχομαι. Καλό σας βράδυ.

o kairos είπε...

Αυτο που ειδες στις ειδησεις εχει τοση σχεση με την αγαπη οση σχεση εχει η Ελβετια με τη Νεα Ελβετια.Και να με συμπαθα η δευτερη.Ο τροπος να φροντιζεις εναν ανθρωπο ειναι ενας.Να τον αγαπας για κεινον πρωτα και μετα για σενα.Αλλα,αυτο δεν ισχυει μονο για τη φροντιδα.