Σάββατο 16 Ιουνίου 2007

Παιχνιδάκι κανείς;

H Μαριλένα μου ζήτησε να περιγράψω τον ιδανικό άντρα. Οι ιδιοφυείς τρελοί υπήρξαν πάντα το απωθημένο μου. Δείγμα παραθέτω:





Και επειδή όπως λένε "δείξε μου τα απωθημένα σου να σου πω ποια είσαι" και μια διάθεση κοινωνικής κριτικής την έχω τελευταία, η σκυτάλη πάει σε όλες σας, εάν και εφόσον βέβαια περάσατε ή περνάτε απο το τριπάκι να το ψάξετε το θέμα ή δεν το έχετε ήδη απαντήσει. Η Κερασιά ας πούμε το έχει κάνει σε παλιό της ποστ.



16 σχόλια:

ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ είπε...

Πολύ καλή επιλογή!

Καλημέρα :D

Σ.

Ανώνυμος είπε...

Biongiorno principessa!!!

nyctolouloudo είπε...

αλλοιθώρισα....!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxxaxa! Kalo apogeyma
Γιωτα

Μαριλένα είπε...

Αχ Νερίνα μου, δεν κατάφερα να τη δω μέχρι το τέλος την ταινία.

Είδα τη μισή, μετά μ' έπιασε μια τέτοια στεναχώρια που είπα "basta"

Μια παρόμοια στεναχωρια μ' είχε πιασει και με τον Ταχυδρόμο, (έτσι λεγόταν; δεν θυμάμαι) που όλη την επόμενη μέρα το σκεφτόμουν συνεχώς.,

Ανώνυμος είπε...

Μαριλενάκι, αν μιλάε για το "Η ζωή είναι ώραία", έλα να τη δούμε παρέα! Την λάτρεψα αυτήν τη ταινία...την είδα πρώτη φορά έγκυος, σε θερινό σινεμά...δεν μπορούσα να σταματήσω τους λιγμούς! Την έχω στο σπίτι όμως και την ξαναβλέπω συχνά, τον αγάπησα κι εγώ τον "ιδανικό σου άντρα" Νερίνα! Απλά υπέροχος!

Μαριλένα είπε...

Τι λες που θα τη δω μέχρι τέλους, να την πάθω την κατάθλιψη!

Η ταινία που έλεγα, λέγεται όντως ο Ταχυδρόμος (Il Postino)

Εξαιρετική κι αυτή :)

Ανώνυμος είπε...

Την καλημερα και μια ομορφη Κυριακη
Γιωτα

Alkyoni είπε...

ίδια γούστα έχουμε;;;
σε μένα πρόσθεσε και το "καλλιτέχνης"
όρα Αγγελάκας
labels: των ημερών μας αναμνήσεις κλαιν κι αισθήματα
καλή κυριακή φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτός ο Μπενίνι είναι λατρεμένος από όλους; Ίσως από τους λίγους καλλιτέχνες που δεν έχει αντιπάθειες. Και καταφέρνει, ακόμα και στον Πινόκιο, να βγάζει πολύ γέλιο, αλλά και ένα μικρό δάκρυ....Μαριλένα το "La vita e' bella" είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ και βραβευμένο σαφώς...
Νερίνα ωραίο γούστο έχεις....

Mh Xeirotera είπε...

Ta apothimena mas einai auta pu tha mas pane ston Paradiso. Etsi mu leo syxna. Parigoria ston arrosto? Isos...

Kalhmera ke kalh evdomada

MenieK είπε...

Εμπλέκοντας την φιλμική περσόνα με την πραγματική ένα έχω να πω: εύγε! άριστη επιλογή... Διότι (σύμφωνα με το θρυλικό πόνημα: "το εγωιστικό γονίδιο" ποιος είναι ο τέλειος άνδρας για κάθε γυναίκα? Αυτός που θα διασφαλίσει τη συνέχιση των γονιδίων/παιδιών της (η ερμηνεία είναι από ελεύθερη ως αυθαίρετη το δηλώνω πριν μας την πέσουν οι επιστημόνοι που καραδοκούν). Δεδομένου λοιπόν ότι ο Μπενίνι, ως ήρωας του la vita e bella, κατάφερε να εξασφαλίσει τη σώτηρία του γονιδίου/σπλάχνου του για μένα ανάγεται στον τέλειο άνδρα. (προσπάθησα να το ξαναναρτήσω αυτό το σχόλιο, χθες αλλά, επειδή φαντάζομαι ότι δεν το έσβησε η Νερίνα, μου φαίνεται ότι την σκυτάλη της ταλαιπωρίας μου την πήρε αυτοπροσώπως ο Gates)

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Αυτό είναι μια ανάρτηση σχολίου
Για διαιρέτη: Η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό. Μετά παίζανε εις εκ των αδελφών Μάρξ.
Για Μάνο: Καλώς τον απο τα μέρη μας.
Για νυχτολούλουδο. Το σκέφθηκα ότι έπεφτε μεγάλη η δόση, αλλά μου άρεσαν όλες.
Για Γιώτα: Και ξανά χα,χα,χα,,,,
Για Μαριλένα: Βασικά ο Μπενίνι έρχεται απο πολλά χρόνια πίσω, απο την ταινία του Τζάρμους νομίζω. Και ούτε και εγώ μπόρεσα να δω όλη την ταινία. Αποφασίσαμε με το καλό μου να μην τη δούμε όλη. Τα παιδιά, η Νερίνα δηλαδή νομίζω ότι την είδε όλη τελικά.
Για νατασσακι: Ο μικρός είναι ένας καλλιτέχνης. Και με απόλυτη αίσθηση του μέτρου. Καλώς ήρθες, εάν δεν στο έχω ξαναπεί.
Για Αλκυώνη: Το καλλιτέχνης για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων είναι βασικό συστατικό.
Για μηχειρότερα: Και εγώ έχω και πολλά παναθέμα με.
Για meniek: Ο Γκέιτς καλή μου φταίει. Εγώ και αυτός έχουμε απο παλιά χρωστούμενα. Ενδιαφέρουσα η εκδοχή δεν την είχα δει έτσι, επειδή ο Μπενίνι υπήρξε παλιό κόλλημα. Η αλήθεια είναι ότι παραείναι ελκυστικά τα γονίδια τους για μένα.
Καλό σας βράδυ

dodo είπε...

Και πώς να ορίσει κανείς την διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και τρέλλας...

adaeus είπε...

Να την πω την κακία μου τώρα? Συμπαθέστατος ο Μπενίνι δε λέω, αλλά τι γίνεται αν σου εμφανιστεί στο κρεβάτι με κάλτσα μαύρη και σόβρακο μπόξερ που του φτάνει μέχρι τα γόνατα? Φυσικά έχεις το γέλιο εξασφαλισμένο, αλλά το ονειρεμένο σεξ? :)

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν ξέρεις adaeus. Το χειρότερο sex το έχω κάνει με αρκετα "εντυπωσιακές" γυναίκες...
Το θέαμα που περιγράφεις, το έχουμε δει επανηλλημένα από τον Μπενίνι και είναι πολυ αστείο βέβαια.(ξέχασες την καλτσοδέτα)